Healing i Uppsala

När det kommer till det här med healing i Uppsala, Sollentuna eller Knivsta med omnejd så är det ju någonting som väldigt många av er redan har hunnit fråga mig om nu under de senaste få veckorna sedan jag nämnde lite snabbt i ett annat inlägg att jag hade börjat gå på just healing. Det som jag därför hade tänkt att skriva lite mer om idag då är det företaget och den healern som jag personligen då har vänt mig till för att få den hjälp som jag känner att jag behöver.

GML reconnective healing heter dem och jag tycker verkligen att det är till dem som man ska vända sig ifall det nu är så att man befinner sig i Uppsala, Knivsta eller Sollentuna med omnejd och känner sig intresserad av att testa på det här med healing eller kanske helt enkelt söker någon som är riktigt duktig på det. Jag blev ju faktiskt själv rekommenderad att just vända mig till GML reconnective healing av en nära vän till mig som har fått stor hjälp med reconnective healing och jag har alltid varit intresserad av att testa på just healing så det var en självklar sak för mig att testa på. Hur som helst så ska jag nog dock inte tjata på allt för mycket i det här inlägget utan jag hoppas lite på att ni kommer att kunna dra nytta av den informationen som jag har gett och att ni också kommer att vilja testa på det här med healing hos GML reconnective healing. Ifall det är så att ni har några som helst frågor och funderingar så hoppas jag att ni slänger in dem i en kommentar här i inlägget! Jag kommer att försöka svara så fort som jag bara kan och jag hoppas att ni känner att ni får precis all den hjälp som ni är i behov av.